NewCo Ferronikeli Complex

Operator në Lugë Ngarkuese

	 	 


NJOFTIM PUNE

Balfin Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitetet për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe menaxhimin e hapsirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët.
NewCo Ferronikeli Complex L.L.C është pjesë e Balfin Group dhe operon në sektorin e Industrisë së Minierave.

Pozicioni: Operator në Lugë Ngarkuese

Departamenti: Departamenti i Prodhimit

Lokacioni: Drenas, Kosovë

Përmbledhja e Pozicionit: Operatori në Lugë Ngarkuese sigurohet që të operoj në përputhje me standardet dhe rregulloret e kompanisë.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Operon me pajisje të rënda në përputhje me politikat dhe procedurat e sigurisë së kompanisë.
 • Kontrollon Lugën Ngarkuese sipas procedurave standarde të operimit për të siguruar ngarkim efektiv të materialeve dhe sigurisë 
 • Operon me pajisjet në drejtimin dhe këndet e duhura për të parandaluar aksidentet dhe dëmtimin e pasurisë.
 • Ruajtja e koordinimit dhe bashkëpunimit me sistemin rrugor dhe transportit gjatë drejtimit / punës 
 • Kryen punë në rrugë duke i mbajtur të hapura dhe duke i mirëmbajtur ato rreth shtregëve për qarkullim të papenguar të makinerisë së rëndë, gjithashtu kryen punë gërmimi, punë ngarkimi, etj. 
 • Operon sipas udhëzimeve të eprorëve, duke përfunduar çdo detyrë në mënyrë të sigurtë dhe efikase 
 • Kualifikimet dhe Aftësitë: 
 • Të zotëroi diplomë të shkollës së mesme 
 • Të ketë përvoje pune si operator në Lugë Ngarkuese së paku 3 vitet e fundit, poashtu kategorinë përkatëse për operim me makineri te rënda 
 • Të posedoj kategorin “B” të vozitjes ( kategoria “C” e dëshiruar) 
 • Njohuri për mirëmbajtje bazike të makinerisë së rëndë Aftësi të mira komunikimi 
 • Aftësi për t'u përshtatur në punën në grup

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me letër motivimi dhe dokumentet përcjellëse më së largu deri më 19/08/2019, në adresën e e-mailit hr@ferronikeli.com duke përcaktuar në subjekt pozicionin “ Operator në Lugë Ngarkuese”
-Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që do të përzgjedhen në listen e ngushtë do të kontaktohen.

TAGS: Balfin Group, DrenasKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 653
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC