1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“Donika Loci" në lokacionin e ri në Prishtinë, ofron mundësi punësimi në këto departamente:

Departamenti i Prodhimit;
Pozita:

  • Rrobaqepëse me makinë,
  • Qëndistare,
  • Patroniste
  • Praktikat/e

Departamenti i Rrjeteve sociale;
Pozita:

  • Content Creation
  • Social Media
  • Praktikat/e

Departamenti i shitjeve:

Pozita:

  • Agjent/e i Shitjes

"Donika Loci" ju fton qe të bashkoheni me ne dhe bëhuni pjesë e ekipit tonë!

Të gjithë të interesuarit mund të aplikoni përmes butonit "Apliko Këtu", duke dërguar CV-në në info@donikaloci.com si dhe përmes numrit kontaktues +38349969393

Afati i përfundimit të shpalljes 16.06.2024
"Donika Loci" ju mirëpret në ekipin e saj!

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet