1
PREMIUM

Kujdestare për të moshuar (Preshevë)

Ruaj
Non - Disclosed Client
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kujdestare për të moshuar

Kërkohet punëtore për përkujdesje të një të moshuare në Preshevë. Përgjegjësitë kryesore përfshijnë kryerjen e punëve të përditshme të shtëpisë, si përgatitja e ushqimit dhe mbajtja e pastërtisë. E moshuara është e aftë të ecë dhe të hajë vetë. Kjo është një mundësi për punë afatgjatë me kushtet e punës të krahasueshme me ato në Zvicër.

Kushtet e Punës:

  • Lokacioni: Preshevë
  • Paga dhe ditët e pushimit: Me marrëveshje
  • Ushqimi dhe akomodimi: Të siguruara pa pagesë
  • Përparësi për kandidatet që posedojnë leje drejtimi për automjet

Informacione shtesë:

  • E moshuara jeton e vetme në shtëpi
  • Puna është afatgjatë

Mënyra e aplikimit:

Të  gjitha të interesuarat të kontaktojnë në numrin e telefonit (WhatsApp/Viber): +41 76 423 21 66

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet