1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

IDEA-M SHPK është kompani që bën shitjen me shumicë dhe pakicë të materialit shkollor dhe zyrtar.Të interesuarit që duan të jenë pjesë e kompanisë sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës

 • Shofer në teren (2)

Shofer në teren 

Për këtë pozicion, kandidatët e suksesshëm duhet të kalojnë këto kualifikime: 

 • Kategoria e vozitjes B 
 • Përvojë në drejtimin e makinave në rrugë. 
 • Aftësi të mira komunikuese dhe vendosmëri për të arritur destinacionet me kohë. 

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

 • Transporti i produkteve nga depoja në destinacionet e klientëve. 
 • Sigurimi që produktet të mbërrijnë në destinacionet e tyre me kohë dhe pa dëmtime. 
 • Asistimi në ngarkimin dhe shkarkimin e produkteve. 

Orari i punës:

 • Full time

Konkurentet e interesuar duhet të dergojnë një CV në emailin: info@idea-rks.com
CV-JA duhet domosdoshmërisht të përmbajë :

 • Informata personale: Emri, mbiemri, adresa, numri i telefonit dhe adresa e email-it.
  Edukimi: Emri i institucionit, grada e arritur dhe datat e përfundimit të shkollimit.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 14/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet