1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Princeton School of Prishtina po rritet! Jemi të lumtur për hapjen e konkursit për mësimdhënës klasorë. 

Ndiqni pasionin tuaj për mësimdhënie në shkollën më inovative në vend! Bashkohu me mësimdhënësit më të mirë të qytetit, në një ambient pune që të garanton zhvillim profesional dhe ku vërtet do të jesh i vlerësuar! 

Konkursi është i hapur për: 

  • Mësimdhënës klasorë, për klasat 1 deri në 5; 

Apliko, duke dërguar CV-në përmes emailit, në: info@princetonprishtina.school

#PSP #Taukbashqe #MarigonaHill

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 13/06/24 (19 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet