1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Arjeta Group SH.P.K për njësinë e saj QTA Skënderaj dhe Mitrovicë shpallë konkurs për këto vende Pune :

Skenderaj

  • 2 Shankist/e
  • 2 Kamarier/ e

Mitrovicë

  • Kamarier & Shankistë

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV e tyre në postën elektronike ( e-mail ) hr@arjeta.eu

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartcekura do të ftohen për intervistimë Konkursi do të jetë i hapur nga data 15 Maj 2024 deri më 20 Maj 2024.

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 20/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet