1

Agjent të Shitjes - Gjuhë Gjermane (5)

Ruaj
Baco
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Baco kërkon Agjent të Shitjes me përvojë në gjuhën gjermane
Projekti është Outbound/Sales

Kërkesat kryesore për këtë pozicion janë:

  • Aftësi e shkëlqyeshme në gjuhën gjermane, niveli B2 - C1
  • Aftësi të komunikosh në mënyrë efektive dhe të krijosh marrëdhënie të mira me klientët (konsumatorët).
  • Aftësi të mira organizimi.
  • Aftësi për të punuar në një ambient me ekipë.

Kërkohen agjenta me përvojë dhe që dëshirojnë kontratë afatgjatë

Orari: E hënë - E premte 09:00-17:00 (1orë pauze dhe pauza të vogla)
Paga: 1100€ brutto + bonuse
 
Homeoffice për një kohë të pacaktuar pastaj kalohet në zyre
 
+38344899212
 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 13/06/24 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet