1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Detyrat dhe pergjegjesite

  • Është përgjegjës për monitorimin e kamerave të sigurisë
  • Lajmron për çdo paregullësi gjatë monitorimit tek menaxheri
  • Është përgjegjës mbrojtjen e informacinit
  • Ruan konfidencialitetin dhe pronsinë intelektuale
  • Harton raporte gjatë orarit të punës

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme

  • Etike ne pune dhe integritet te larte ne pune
  • Preferohet fakulteti,
  • Njohja shumë e mirë e punës me kompjuter,
  • Patent shofer kategoria-b,
  • Përvoja në punë, minimum 1 vjeçare.

Aplikimi duhet te behet online duke derguar cv-ne tuaj permes e-mail tek: hr@euroshell-ks.com ne subjekt te shenohet pozita per te cilen aplikoni.
Informata shtese prej ores 08:00-16:00 tel: +383 49 940 014

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet