1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE                    

Ciao Berto, kompani lidere në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe më gjerë, në vazhdën e zgjerimit të aktivitetit afarist, është duke kërkuar kandidat të interesuar për pozitat e hapura të punës;

 • Punëtor në fabrikë (10 vende pune);
 • Montues në fabrikë dhe terren (10 vende pune).

Lokacioni;                                               Fabrika, Milloshevë.
Paga dhe benefitet;                               Paga mujore, shujta ditore, transporti nga Vushtrria
Data e fundit;                                         14.06.2024
Pozita;                                                     Punëtor në fabrikë, Montues në fabrikë dhe terren.
Orari;                                                        Orar i plotë
Aplikimi;                                                  Dërgoni CV dhe dokumentet përcjellese në: hr@ciaoberto.com                                                                                   
Përgjegjësitë dhe Detyrat varësisht nga pozicionimi:

 • Prodhimi i mobiljeve, dyerve apo dritareve;
 • Lustrimi i materialeve drurore;
 • Përpunimi i drurit;
 • Puna në makinat prodhuese;
 • Montimi i mobiljeve në prodhim apo në terren;
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera në bazë të profesionit.

Kualifikimet:

 • Diploma e shkollës së mesme;
 • Preferohet përvoja e punës në fusha të ngjashme;
 • Preferohet patent shoferi;

Aplikimi: Dërgoni CV dhe dokumentet percjellëse në:  hr@ciaoberto.com , gjithashtu mund të aplikoni fizikisht duke plotësuar aplikacionin për punë në cilën do njësi pune të kompanise.

Ciao Berto inkurjon të gjithë kandidatët të aplikojnë dhe ju siguron për trajtim të barabart në përzgjedhje. 

Ju lutemi, në pjesën e subjektit, të cekni pozitën për të cilën aplikoni. 

Ju falënderojmë për aplikimin, dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët, profili i të cilëve ju përshtatet më shumë kërkesave të kompanisë do të ftohen për intervistë. 

Kategoria Prodhim
Skadon 13/06/24 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Kastriot
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet