Pandora

Asistent Menaxhere

	 	 

Pozita: Asistent Menaxhere

Vendi i punës: PANDORA, ALBI MALL

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Menaxhimi i dyqanit, kujdes i veqant ne arritjen e rezultateve ne pune,
  • Menaxhimi i stafit, koordinimin e punëve, motivimin e stafit,
  • Kujdes i vecant në shitjen aktive,
  • Analizimin e suksesit te stafit dhe dyqanit në pergjithesi,

KUALIFIKIMET E KËRKUARA:

  • Të ketë përvojë pune në shitje dhe menaxhim,
  • Aftësi në menaxhimin e problemeve në situata të ndryshme,
  • Të kete njohje të mire të gjuhes angleze
  • Të kete njohuri në perdorimin e paisjeve të zyres dhe programet e MS Office
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi, kuptimi i nevojave të klientit
  • Të jetë energjike, aftësi të punës nën stres, me vetë iniciativë

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj ne pandora.prishtine@gmail.com

TAGS: Pandora, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 4221
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC