1
PREMIUM PLUS

Punëtor Prodhimi në Repartin e Gërryerjes dhe Finalizimit (3)

Ruaj
Elnor Furniture
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

’ELNOR SH.P. K” kompani e specializuar në prodhimin e produkteve nga druri e cila veçohet me produkte unike dhe shërbim cilësor ka kënaqësinë të ofroj mundësi punësimi afatëgjatë, me mundësi të shkëlqyeshme për karrierë të suksesshme dhe zhvillim individual për kandidatet ambicioz dhe të përkushtuar. Ofrojm 3 vende të lira pune:

  • 3 punëtor prodhimi në repartin e gërryerjes dhe finalizimit

Kualifikimet e kerkuara:

  • Aftësi për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve të ndryshme (për mveshje të mobiljeve).
  • Të këtë aftësi për punë në grup dhe shkathësi në zgjedhjen e punëve të ndryshme për të cilat është përgjegjës.
  • Përvoja e punës e mirëseardhur.

Benefitet shtesë:

  • Ofrojm vend pune me standarde të larta profesionale dhe teknologji të avancuar.
  • Kontratë pune afatgjate.
  • Mundësi aftësimi profesional.
  • Ambient miqësor pune.
  • Sigurim shëndetësor.
  • Mosha e preferuar: 25 - 45 vjeçar.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit. Të gjithë të interesuarit të dërgojnë aplikacionin për punësim përmes email-it: info@elnor.eu apo të lajmerohen në këtë numër kontaktues: +383 49 467 819. 

Kategoria Prodhim
Skadon 14/06/24 (18 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet