1
PREMIUM

Kamarier, Ndihmës Kamarier, Banakier, Ndihmës Banakier

Ruaj
Mero Restaurant
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KONKURS PUNE
 
Restaurant Mero me një objekt modern, me kushte shumë moderne dhe bashkëkohore të punës fton të gjithë të interesuarit të aplikojnë në këtë konkurs, dhe ti bashkangjiten një stafi të mrekullushem.
 
Shpallim konkurs në (këto) pozita:
  • Kamarier
  • Ndihmës kamarier
  • Banakier
  • Ndihmës banakier
Kushtet e aplikimit:
  • Të ketë njohuri rreth fushës së shërbimit dhe hotelerise.
  • Të ketë përvojë pune
Detyrat dhe pergjegjesite :
  • Përpikmeri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klienteve.
  • Aftësi të mira komunikimi me klient.
Të interesuarit për punë duhet të dërgojnë biografinë CV-në dhe mund të zgjedhin të aplikojnë nëpërmjet njëres nga këto mënyra:
 
Në e-mail adress: merogroupks@gmail.com
Ose ne numrin +383 46 990 990
 
Lokacioni: Fushë Kosovë, Rruga e Uglarit

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 13/06/24 (20 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet