1
PREMIUM PLUS

Stafi i Kujdestarisë / Stafi i Pastrimit

Ruaj
Gemix
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Kompania 'Gemix' hap konkurs pune për:

  • Stafi i Kujdestarisë / Stafi i Pastrimit

Departamenti: Operations 

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Pastrimi i përgjithshëm,
  • Mbajtja e higjienes,
  • Heqja e mbeturinave,
  • Rimbushja e produkteve higjenike,
  • Kujdesi për dyshemenë, pastrimi i dritareve,
  • Konsiderata per sigurine,
  • Projekte të veçanta,
  • Raportimi i problemeve 

Raporton tek: Menaxheri i objekteve ose Mbikëqyrësi i Kujdestarisë 

Mënyra Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit 'Apliko Këtu'

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 13/06/24 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet