1

Punëtor/e për Plazh, Roje Nate në Plazh (Ulqin)

Ruaj
Toni Grill
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Lokacioni: Ulqin, Mali i Zi 

Plazhi & Restaurant TONI GRILL shpallë konkurs për këto pozita: 

  • Puntorë/e për Plazhë 
  • Roje nate në Plazh 

Kualifikimet e kërkuara per keto pozita jane: 

  • Përvojë parakprake e punës. 
  • Të ketë aftësi te shkelqyera komunikuese. 
  • Të ketë aftësi të mira organizative 

Ne ofrojmë 

  • Akomodim dhe Transporti i sigurar nga Punëdhenesi 
  • Pagesë konkurruese bazuar në experience dhe aftësi 

Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne permes numrit te telefonit +38269532020 (Viber) çdo dite prej orës 08:00 – 18:00 ose të dërgojnë CV-në e tyre në e-mail:beach.tonigrill@gmail.com

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 12/06/24 (19 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Jashtë Vendit
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet