1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fabrika e Mobilieve “ALBED” - Vushtrri

Kompania jonë është duke u rritur me fokuset e saja,ku tani ka filluar prodhimin e dyerve dhe dritareve nga PVC,andaj kërkojmë që në sukseset e rritjes tonë të jeni edhe ju

KONKURS

MJESHTER për Dyer dhe Dritare (PVC) – 2 pozita

Vendi i punës:  VUSHTRRI

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara

  • Te kete njohuri dhe përvoje pune së paku 2 vite në dyer dhe dritare (PVC)
  • Te jetë i aftë të punoj në grup dhe në forme individuale.
  • Të këtë njohuri në montim të produkteve në teren
  • Të këtë njohuri mbi makineritë prodhuese

Të interesuarit le të dërgojnë CV-në në: Info@albed.org

Ose le të kontaktojnë në 045 504 777

Kategoria Industri e Përpunimit të Drurit
Skadon 12/06/24 (18 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Vushtrri
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet