1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

VENDE PUNE

Klinika Keit hapë konkurs për pozitën:

  • Mjeke

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të zotërojë licensën e ushtrimit të profesionit. 
  • Aftësi shumë të mira komunikimi dhe bashkëpunimi. 
  • Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze. 
  • Të ketë dëshirë për të punuar dhe mësuar. 
  • Të jetë e përkushtuar në punë. 

Dërgoni CV: www.keit.al/karriere

Kategoria Shëndetësi, Medicinë
Skadon 12/06/24 (19 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet