1
PREMIUM PLUS

Email Marketing & Data Entry Specialist

Ruaj
Black Forest IT Talents
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Jemi ne kerkim te nje Specialist te Email Marketing dhe Data Entry te talentuar dhe te motivuar per te bashkepunuar me ekipin tone dinamik. Ky profesionist do te kete detyren e te menaxhuar dhe te rritet performanca e fushates se Email Marketing dhe te kryej operacionet e Data Entry per te siguruar integritetin dhe efikasine e te dhenave.

Detyrat dhe Pergjegjesite:

Menaxhimi i Fushatave te Email Marketing:

 • Planifikimi, zhvillimi, dhe implementimi i fushatave te Email Marketing sipas strategjise dhe objektivave te caktuara.
 • Përpilimi i materialeve kreative dhe kopjeve te tekstit per email.
 • Analiza e rezultateve dhe raportim i performances se fushatave.
 • Testimi i subjekteve dhe permbajtjes se email-ave per te identifikuar metoden me efikase.

Data Entry dhe Menaxhimi i Te Dhenave:

 • Perpunimi dhe vendosja e te dhenave ne sistem.
 • Verifikimi dhe ruajtja e integritetit te te dhenave.
 • Sigurimi i ketij procesi ne menyre te sakte dhe te kohesishme.
 • Identifikimi dhe korrigjimi i gabimeve te te dhenave.

Monitorimi i Tendencave dhe Inovacioneve:

 • Mbajtja e pergjegjesise per te qene ne dijeni te fundit me tendencat dhe praktikat me te mira ne Email Marketing dhe Data Entry.
 • Implementimi i ndryshimeve dhe perditesimin e praktikave te reja per te permiresuar performancen.

Raportim dhe Analize:

 • Përgatitja dhe prezantimi i raporteve periodike mbi performancen e fushatave te Email Marketing dhe te dhenave.
 • Analiza e rezultateve dhe identifikimi i mundesive per permiresime.

Kualifikimet dhe Aftesite:

 • Pjekuria ne perdorimin e platformave te Email Marketing.
 • Aftesi te shkelqyera ne Microsoft Excel dhe aplikime te tjera te Microsoft Office.
 • Aftesi te shkelqyera komunikimi dhe bashkepunimi ne ekip.
 • Aftesi analitike dhe zgjidhje te problemeve.

Nese keni nje pasion per Email Marketing, Data Entry dhe jeni te gatshem per sfida te reja, ju inkurajojme te aplikoni dhe te bashkepunoni ne nje mjedis te frytshem dhe te zhvillueshem.

Dërgo CV përmes butonit "Apliko Këtu" ose në info@nakuu.de
Kontakt: +383 45 242 270 (Viber)

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 31/05/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet