1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

2 x Ndihmese kuzhine (F)

Chop® është shtëpia e sandwich-ëve luksoz!

DETYRAT DHE PËRGJEGJSITË

Për ndimese kuzhine

  • Pergaditja e sandwich-eve dhe ushqimeve ne menu.
  • Detyra të tjera rreth mirëmbajtjes së kuzhines.
  • Pergaditja e mishërave dhe sosav sipas instruksioneve

KUALIFIKIMET dhe AFTËSITË

  • Përvoja e punës si kuzhinier/e është e domosdoshme.
  • Pervoja e punës në restorante te shpejta është përparsi
  • Te jete fleksibil me orarin

Vërejtje:

Pozitat jane te hapura për 2 orare pune.

Aplikimit bashkangjitiani dhe nje foto

Konkursi qëndron i hapur prej datës 14 Maj, 2024 deri më 14 Qershor, 2024

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit 'APLIKO KËTU'

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 12/06/24 (16 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet