1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

POZITA: Asistent i Magazinës

Qyteti: Prishtinë

Lokacioni: Veternik

Orari I punës: Paradite 08:00-16:00, Mesndërrim 12:00-20:00

Pushim Javor: 2 ditë në javë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Organizimi i punës ditore
 • Mirëmbajtja dhe organizimi i Magazinës
 • Përgjegjës për stokun dhe inventarin
 • Shpërndarja e produkteve dhe kërkesave në pikat e shitjes në bashkëpunim me menaxherat
 • Përgjegjës për pranimin, ngarkimin dhe shkarkimin e mallit
 • Komunikimi ditor me pikat e shitjes dhe zyren qëndrore
 • Detyra të tjera në përputhje me pozitën dhe kërkesat e vendit të punës

Kualifikimet:

 • Diplomë të shkollës së mesme
 • Patent shofer kategoria B
 • Aftësi organizative
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës
 • Të ketë saktësi dhe vëmendje në detaje të punës

Benefitet:

 • Kulturë pozitive në punë
 • Aftësim profesional dhe trajnime
 • Pagë konkurruese në treg

Dokumentacioni i nevojshëm për aplikim:

 • CV

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV në e-mail adresën Hr@noircorp.com

Afati i aplikimit është deri me datën 30/06/2024

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 12/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet