1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Mundësi Punësimi 

TEB një ndër bankat më me renome në Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e  mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas. 

TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën Menaxher i Marrëdhënieve për klientë  Individual për Degën në Mitrovice. 

Përgjegjësitë: 

 • Identifikimi dhe rekrutimi i klientëve – personave fizik; 
 • Shitja dhe kontakti për/ me individë për produkte bankare; 
 • Analizimi i gjendjes financiare të klientit; 
 • Propozimi i kredive për aprovim; 
 • Mbledhja e depozitave për klientët – personat fizik; 

Kualifikimet e kërkuara: 

 • Preferohet diploma e universitetit Ekonomik ose Administrim Biznesi  
 • Preferohet 1-2 vite eksperiencë bankare, e preferuar në segmentin për persona fizik
 • Preferohet eksperiencë tjetër biznesi, me përvojë analitike 
 • Preferohet eksperiencë në shitje profeionale 
 • Të kuptoj ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike te tij 
 • T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare 
 • Preferohen njohuri të përgjithshme të sistemit bankar 
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe aftësi të ndërtojë marrëdhënie të mira me palë
 •  Njohuri të mira të MS Office 
 • Efikas në punë ekipore 
 • Aftësi të shkëlqyera të gjuhës angleze  
 • Patent shoferi kategoria B 

Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës www.teb-kos.com Ju lutemi klikoni  tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/. Afati i fundit për  aplikim është 20.05.2024. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur. 


Employment Opportunity 

TEB Sh.A is one of the most reputable banks in Kosovo and it is part of recognized banking brand in Turkey  supported by international power of BNP Paribas. 

TEB is now seeking for qualified candidates for the position of Retail Banking Relationship Manager for Mitrovica Branch. 

Responsibilities: 

 • Identifying and recruiting Private Individual clients 
 • Selling and contacting individuals for banking products 
 • Analyzing client’s financial situation 
 • Proposing loans for approval 
 • Collecting individual client’s deposits 

Qualifications required: 

 •  Preferably university degree in Economics or Business Administration 
 • Preferably 1-2 years banking experience, preferably in Retail segment  
 • Preferably other business experiences, with analytical background. 
 • Preferably other professional sale experiences 
 • Understanding business environment and its specific trends and developments
 • Understanding of banking products and services 
 • Preferably knowledge about banking core system  
 • Communication skills with the internal/external customers 
 • Good knowledge in MS Office 
 • Efficient in team work 
 • Intermediary level of English Language 

The application must be made online through the bank's website www.teb-kos.com. Please click  on Employment Opportunities and then on the link: https://recruitment.teb-kos.com/rc/. The  deadline for application is 20.05.2024. Only shortlisted candidates will be contacted.  

Kategoria Banka
Skadon 20/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Mitrovicë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet