1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

5 vende te lira per Call Center Agent

Reiseburo Prishtina hap konkurs për pozitën: Call Center Agent
Detyrat Kryesore:
  • Të ju përgjigjen thirrjeve të klientëve
  • Mban kontakte të vazhdueshme me klientet në lidhje me kërkesat e tyre.
  • Informimi dhe këshillimi i pasagjerëve rreth formaliteteve dhe kushteve të udhëtimit.
Kushtet që duhet të plotësohen:
Të ketë:
  • Aftësi të mira komunikimi
  • Njohuri të gjuhës Gjermane
  • I/e aftë të punoj në grup
  • I/e gatshem për orar fleksibil
Për të aplikuar, dërgoni Cv-të tuaja në punesohu@flyrbp.com
Afati i aplikimit deri me daten 20.05.2024

Kategoria Mbështetje e Konsumatorëve, Call Center
Skadon 20/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet