1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fabrika e Mobilieve “ALBED”

VUSHTRRI

info@albed.org

KONKURS

Njohës/e i programit AutoCad – Imos

Njohës/e i programit Archicad

Vendi i punës:  VUSHTRRI

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara

  • Njohje e programeve të punës AutoCAD,
  • Eksperiencë në punë të ngjashme (përparësi);
  • Të njohë gjuhen Angleze (përparësi);
  • Ditët e punës Hëne-Premte

Të interesuarit le të dërgojnë CV-në në: Info@albed.org

Ose le të kontaktojnë në 045 504 776

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet