1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

K O N K U R S

Kompania “ALMA” SH.P.K., shpallë konkurs për pune.

 • Pozita e punës:  Agjent i shitjes dhe marketingut - një (1) pozitë.
 • Lokacioni i kryerjes së punës: regjioni i Gjakovës.

Detyrat dhe përgjegjësitë e punës:

 • Krijon territor të shitjes së produkteve që i distribuon Shitësi dhe viziton rregullisht Blerësit;
 • I’u ofron Blerësve asortimanin e produkteve të cilët i distribuon Shitësi;
 • Identifikon rregullisht Blerës të ri potencial, si dhe informon Blerësit lidhur me mallin e ofruar;
 • Siguron që pagesat e Blerësve të bëhen me kohë sipas procedurave të brendshme të Shitësit;
 • Pranon dhe dërgon porosinë e mallit sipas planit të vizitave ditore;
 • Bën porosinë e mallit në depon qendrore sipas planit të caktuar;
 • Bashkpunon ngushtë me menaxherin mbikqyrës rreth nevojave të shitjes;
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e raftave dhe pajisjeve tjera të mallit si dhe mbushjen me mallë;
 • Zbaton planin e parashikuar të shitjes;
 • Raporton tek mbikqyrësi rreth nevojave të shitjes;
 • Kryen edhe punë tjera në pajtim me qëllimin e vendit të punës të cilat mund të kërkohen nga mbikëqyrësi.

Profili:

Data e publikimit: 13.05.2024

Data e mbylljes së publikimit: 19.05.2024

Mënyra e aplikimit bëhet duke dërguar CV-në, në e-mail adresën:

mujadinarbnori@alma-m.com.mk

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 19/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet