1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: "Mirëmbajtës/eJYSK Prishtinë dhe JYSK Prishtinë (Arbëri). 

Afati për aplikim: 13.05 - 31.05.2024
 
Kultura jonë e fortë e ekipit dhe angazhimi i juaj sigurojnë që ditët e punës të jenë sfiduese e argëtuese dhe që ju të keni mundësinë të bëni një ndryshim në JYSK.
Nëse keni shkathtësi të mira fizike si dhe aftësi për të punuar e pavarur atëherë aplikoni si  Mirëmbajtës/e në JYSK Prishtinë dhe në JYSK Prishtinë (Arbëri) duke dërguar CV-në tuaj përmes butonit "Apliko Këtu" ose në hr@jysk-ks.com ose plotësoni aplikacionin në dyqanet tona dhe përfitoni nga benefitet që JYSK ofron.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 31/05/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet