1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ZYRTAR I PAS SHITJES

Kia Kosova diler i autorizuar per shitjen e veturave te brendit KIA me selinë e saj të vendosur në Parkun e Bisnesit të Drenasit po kërkojmë Zyrtar te pas shitjes.

Detyrat dhe Përgjegjësitë kryesore

 • Menaxhon dhe kontrollon ne pergaditjen e raporteve te nevojshme per garancione te veturave  KIA.
 • Të pranoj automjetet për kryerjen e shërbimeve të mirëmbajtjes, riparimet dhe riparimin e defekteve të aksidenteve.
 • Të kontrolloj gjendjen e funksionimit të automjetit, të kontrolloj gjendjen e frenave dhe sipas nevojës të testoj automjetin ,nese eshte e nevojshme edhe i shoqëruar nga klienti;
 • Të informoj klientin për gjendjen e automjetit si dhe për pjesët e tij, ta keshillojë për riparimet e nevojshme dhe të llogarisë afersishte shpenzimet e riparimeve;
 • Të përcaktoj afatet e riparimit në mirëkuptim me interesat e klientit dhe në bashkëpunim me servisin dhe me depoistin e pjesëve të këmbimit.
 • Të plotësoj librin e servisimit të makinave te klientave.

Kualifikimet e kërkuara:

 • E preferueshme të ketë Diplomë të Universitetit
 • Te kete njohuri te avancuara ne administrate.
 • Pervoje pune minimum 3 vjet. 
 • Duhet të jetë në gjendje të punoj nën presion;
 • Njohuri të gjuhës angleze;
 • Aftësi të mira organizative dhe menaxhuese.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-te e tyre dhe referencat mund ti dergojn ne email adresen agskosovo@gmail.com dhe shenoni poziten qe aplikoni.

Afati i dorëzimit të CV është data 31 Maj 2024.  

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 31/05/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet