1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Baboon Delivery – Kërkon 50 motorrista në Prishtinë

Baboon Delivery, kompania lider në Tiranë, e themeluar në 2015, në sektorin e porosisë së ushqimit online me disa mijëra porosi ditore, nëpërmjet app dhe web, ka hapur shërbimin edhe në Prishtinë prej datës 1 Gusht 2023.

Vizioni i Baboon Delivery në Prishtinë është ofrimi i një shërbimi cilësor, të automatizuar dhe inovativ për klientët, restorantet dhe korierët.

Çfarë ofron Baboon Delivery ne Kosove?

 • Kontratë pune sipas kodit të punës së Republikës së Kosovës.
 • Pagë Baze: 700 Euro (Gross)
 • Bonus: 50 Cent për Porosi (Net)
 • BIG Bonus Mujor sipas performances`
 • 8 orë pune dhe 1 ditë pushim në javë
 • Veshje Profesionale Pune për motor (made in EU)
 • Kosh Baboon Delivery (made in EU)
 • Kokorë Baboon Delivery (made in EU)
 • Veshje Shiu
 • Teknologji dhe algoritma të avancuar për te realizuar sa më shumë porosi ditore
 • Min 30 – 40 porosi ditore të garantuara
 • Plane karriere kur punon më shumë se 1 vit
 • Support online

Çfarë duhet të ketë kandidat ideal?

 • Patentë për motor
 • Ëksperiencë të paktën 6 muaj me motocikletë
 • Të njohë rrugët e Prishtinës
 • MOSHA 20+ per aplikim

Aplikantët e interesuar mund të dërgojnë CV Përmes butonit "Apliko Këtu"

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 11/06/24 (17 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet