1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Titulli: Agjente e Shitjes

Kompania: MCM Travel

Orar i plotë

Teksti:

Përgjegjësitë e punës së agjentes së shitjes:

  • Zhvillimi i një marrëdhënie të fortë dhe të besueshme midis klientëve kryesorë dhe kompanisë;
  • Kuptimi plotë i nevojave dhe kërkesave kryesore të klientit duke kordinuar kërkesat e udhëtimit, buxhetet dhe preferencat;
  • Zgjerimi i marrëdhënieve me klientët ekzistues duke propozuar vazhdimisht zgjidhje që përmbushin objektivat e tyre dhe sjelljen e klientëve të rinj;
  • Të shqyrtojë dhe zgjidhë çdo çështje apo ankesë të klientët;
  • Gjenerimi i shitjeve të reja dhe bashkëpunimi me ekipin e shitjes për të maksimizuar fitimin;
  • Përgatit raporte të rregullta për shitjet e realizuara dhe parashikimet e shitjeve tek supervizori i tij;
  • Detyra të tjera që mund të caktohen duke marrë parasysh pozicionin

Kualifikimet:

  • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të shitjes
  • Njohje të avancuar të gjuhës angleze
  • Diplomë Universitare në Ekonomi, Turizim, Biznes ose fusha të ngjajshme

CV – të dhe referencat që dëshironi të dërgohen në hr@mcm.travel

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 22/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet