1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KONKURS PUNE
 
Pozita: 3 Shitës/e
 
Përgjegjësitë kryesore:         
  • Të kontribuoj direkt me punën e tij/saj në rritjen e shitjeve dhe realizimin e targeteve;
  • Të jetë në gjendje që gjithmonë të gjej zgjidhjen e duhur për blerësin apo të ofroj disa zgjidhje alternative;
  • Të kujdeset që stoku të mos jetë mungesë;
  • Të ekspozoj artikujt dhe mirëmbaj hapësirat e shitjes;
Kërkesat për këtë pozicion janë:
  • Të ketë përfunduar shkollën e mesme.
  • Etikë e lartë profesionale dhe orientim drejt shërbimit ndaj klientit
Kontakt:
Email: hr@minimax-ks.com
Numri telefonit: +38345266007

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 11/06/24 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet