1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Autoservisi Reforma hap konkurs pune për:

  • Automekanik (5)

Lokacioni: Autoservisi Reforma -Shkabaj

Detyrat:

  • Mirembajtja dhe servisimi I automjeteve,
  • Se paku tri vite pervoje pune si autoserviser,

Benefitet:

  • Marredhenje te rregullt pune,
  • Kushte solide per pune,
  • Kontrate pune dhe te gjitha kushtet tjera qe I gezon punetori me ligjin e punes.

Te gjitha aplikimet behen:

reformacompany@reforma-pr.com apo ne nr tel: 044/ 151 112

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet