1

Vende të lira pune

Ruaj
Treventi
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fabrika për prodhimin e dyerve te brendshme nga druri “ TREVENTI GROUP SHPK” ne Rr.Avdyl Henci ne Henc, Fushe Kosove, shpall konkurs për vende të lira pune si:

 • 1.Operator ne Vakum Prese – 1 pozite
 • 2.Operator ne Kanterice - 1 pozite
 • 3.Mjeshter per prodhimin e dyerve te brendshme - 1 pozite

Detyrat:

 • Ta ben lyerjen me ngjites, te paneleve te dyerve dhe kornizave.
 • Ta ben plastifikimin e paneleve dhe kornizave ne Vakum Prese
 • Ta mban pastertine ne hapesiren ku punon

Kualifikimet:

 • Te kete aftesi bazike mekanike dhe deshire per te mesuar
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
 • Preferohet te ketë përvoje pune

Benefitet shtese:

 • Ofrojme vend pune me standarde te larta profesionale dhe teknologji te avancuar
 • Kontrate pune afatgjate
 • Mundesi aftesimi profesional
 • Ambient miqesor pune
 • Sigurim shendetesor

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: info@treventigroup.com

Kontaktoni në numrat: 044 120 720 dhe 049 120 720,

Adresa: Fushe Kosove, Henc, Rr.Avdyl Henci

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 11/06/24 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet