1
PREMIUM

Inxhinier i Ndërtimtarisë - Drejtimi Hidroteknik

Ruaj
GLS Architects
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Inxhinier i Ndërtimtarisë - Drejtimi Hidroteknik (1 pozitë )

Aftësitë:

  • Aftësi në organizimin dhe menaxhimin e punëve të ndryshme;
  • Aftësi në vendimarrje dhe punë ekipore;
  • Të jeni në gjendje që t'i kuptoni shpejt proceset e ndryshme ekzistuese dhe të keni motivim për ti përmirësuar dhe avancuar njohuritë nëse nevojiten në punë;
  • Të jeni në gjendje të caktoni prioritetet e juaja në mënyrë që të arrihen qëllimet e caktuara shpejt dhe saktë në punë;
  • Të jeni fleksibil dhe të keni stabilitet në punë;

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë Diplomë apo në përfundim të studimeve universitare drejtimi: Hidroteknik;
  • Njohje të mirë të CAD (përparësi ArchiCAD dhe AutoCAD) dhe njohuri të mira të MS-Office;
  • Përveç gjuhës shqipe, përparësi ka njohja e gjuhës angleze;
  • Të ketë aftësitë të mira analitike dhe organizative;
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
Mënyra e aplikimit: 
Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV në e-mail adresën: 
Tek “Subject” duhet të shkruani pozitën dhe emrin: Hidroteknik_Emri/Mbiemri;
Afati i dorëzimit: 13.06.2024
Pas shqyrtimit të aplikacioneve do të kontaktohen vetëm kandidatët të cilët i plotësojne kushtet e lartëpërmendura.
 

Kategoria Inxhinieri
Skadon 11/06/24 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet