1
PREMIUM

Kujdestare të Fëmijëve (3)

Ruaj
Playland
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

SHPALLJE PËR VENDE PUNE

PLAYLAND KOSOVO LLC SHPALL KONKURS PËR KËTO POZITA TË PUNËS NË ALBI MALL PRISHTINË

3  pozita të hapura për kujdestare të fëmijëve:

  • Të jenë komunikativ,
  • Të duan punën me fëmijë
  • Të jetë të vëmendshëm
  • Të shpejtë dhe praktikë
  • Të jenë fleksibil 

CV e kompletuara të aplikantëve të dërgohen në email adresën: meralshala@gmail.com

Konkursi është i hapur deri më datën 15.06.2024

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 10/06/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet