1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “EXTRA FRUIT’’sh.p.k., është industri e lëngjeve.

Kompania ‘’Extra Fruit’’shpk shpallë:  

KONKURS

Për rekrutim të pozitave:

  • 2 Shofer me kategori C (tereni I Prishtines)
  • 6 Shofer me kategori B (tereni I Prishtines)

Kandidatët e interesuar per shofer me kategori B duhet t’i plotësojnë këto kushte:

  • Të ketë patentë shofer kategori B 
  • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
  • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
  • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

Kandidatët e interesuar per shofer me kategori C duhet t’i plotësojnë këto kushte:

  • Të ketë patentë shofer kategori C
  • Nuk duhet të ketë dosje apo dëshmi nën hetime
  • Preferohet të kenë përvojë pune në rrjetin e shitjes ose punë të ngjashme
  • Punët dhe detyrat tjera do të diskutohen gjatë intervistes

Kandidatët e përzgjedhur pas aplikimit do t’i nënshtrohen intervistës.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre deri më 25.05.2024, në e-mail adresën: info@jaffachampion.com, apo të marrin informata në numrin e telefonit +38348321123

Faleminderit,

‘’Extra Fruit’’shpk

Prishtine, më datë: 11.05.2024

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 25/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet