1
PREMIUM

Specialist/e i/e Shitjeve

Ruaj
Baboon Delivery
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Titulli: Specialist/e Shitjeve

Kompania: Baboon Kosova

Vendndodhja: Prishtinë

Përshkrimi i Punës:

Baboon Kosova po kërkon një Specialist/e të Shitjeve të përkushtuar dhe me një qëndrim të motivuar për të përmbushur ekipin tonë. Kandidati i suksesshëm do të ketë një ndikim të rëndësishëm në zgjerimin e bazës së klientëve duke siguruar marrëveshje të reja me restorante dhe duke ruajtur marrëdhëniet me partnerët aktualë.

Detyrat:

 • Identifikimi dhe ndjekja e mundësive të reja të shitjeve.
 • Zhvillimi i marrëdhënieve me klientët në sektorin e shërbimeve ushqimore.
 • Negociimi i kontratave me partnerët potencialë.
 • Përmbushja dhe tejkalimi i objektivave të shitjeve.
 • Konsulencë biznesi për partnerët tanë, duke u fokusuar në trendet e restauranteve.

Kualifikimet:

 • Eksperiencë e provuar në fushën e shitjeve; përvoja në sektorin e shërbimeve ushqimore është një avantazh.
 • Aftësi të shkëlqyera në negociata.
 • Aftësi të fuqishme komunikimi dhe prezantimi.
 • Aftësi për të ndërtuar marrëdhënie biznesore produktive.
 • Pasioni për ushqimin dhe skenën lokale të restoranteve.

Oferta jonë:

Ne në Baboon Kosova jemi të përkushtuar për të krijuar një mjedis të punës stabël dhe të rregullt. Ne ofrojmë:

 • Orar standard prej 8 orësh nga e hëna në të premten, me pushim të shtunën dhe të dielën.
 • Kushte të punës në përputhje me ligjin në fuqi të Republikës së Kosovës.
 • Mundësi të shkëlqyera për avancim në karrierë.

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe një letër motivimi të shkurtër përmes butonit "Apliko Këtu", duke shpjeguar arsyet pse mendoni se jeni një kandidat i përshtatshëm për këtë rol.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 08/06/24 (15 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet