1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Downtown Apartments shpall konkurs për pozitën:

RECEPSIONISTE

KUALIFIKIMET:

  • Të ketë përvojë pune
  • Njohja e gjuhës angleze
  • Eksperiencë e shkëlqyer në shërbim klienti 
  • Aftësi të shkëlqyera organizative, ndërpërsonale 
  • Zotësi për t’u përqendruar në nevojat e klientit, aftësi për të qendruar i qetë dhe i sjellshëm gjatë gjithë kohës

INFORMATA SHTESE: 

  • Të intersuarit e kualifikuar duhet të dërgojnë CV-në  në  adresën elektronike: downtownapartments.pr@gmail.com. Në “Subject” shkruani emrin e pozitës për të cilën aplikoni.
  • Afati për aplikim do të jetë deri më datën 20.05.2024. Kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

KONKTAKT:

  • downtownapartments.pr@gmail.com
  • Rr.Uçk, 202, Prishtinë/Kosovë

 

Kategoria Administratë
Skadon 20/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet