1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Data e publikimit: 10.05.2024

KONKURS PUNE

                                          KOMPANIA: “Emona Center” SH.P.K.  

POZITA: FURNIZUES malli (2 Pozita te lira)           

LOKACIONI : Njësia market nr. 06 – rr. “Agim Hajrizi” nr.4 Mitrovicë;

Dokumentet e kërkuara:

  • Formulari për aplikim;
  • CV së bashku me dokumentet mbështetëse.

Të interesuarit/at mund të aplikojnë  direkt në email adresën hr@emonacenter.com

Konkursi është i hapur nga data 10.05.2024 deri më datë 24.05.2024

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 24/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Mitrovicë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet