1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Migros Group SH.P.K. është kompani lidere që bën distribuimin e brendeve më të njohura botërore.  Migros Group shpall konkurs për: 

  • VOZITËS – HoReCa  
  • DEPOIST – HoReCa 

Kualifikimet: 

  • Të kenë të kryer shkollën e mesme; 
  • Të ketë aftësi të organizimit, planifikimit dhe zgjidhjes së problemeve; 
  • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në group; 
  • Gatishmëri për punë me orar fleksibil; 

Ne ofrojmë: 

  • Kontratë sipas fuqisë ligjore; 
  • Mundësi avancimi në karrierë; 
  • Ambientë atraktivë i punës. 

Procedura e Aplikimit: 

Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën:  hr@migros-group.com

Tek subjekti te CEKET POZITA për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet ku nuk është cekur pozita  janë të pavlefshme. Konkursi mbetet i hapur 30 ditë nga data e publikimit. 

Migros Group 

Zona industriale 4, 12000  

Prishtinë, Kosovë

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 08/06/24 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet