1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Përshkrimi i Punës: Ne jemi ne kerkim te nje punonjesi si “TECH LEAD“ qe do te luaje nje rol kyç ne ndertimin e zgjidhjeve inovative dhe mbeshtetjen teknike per rishitesat tane. Ky rol kerkon nje kombinim te shkelqyer te njohurive teknike dhe aftesive menaxheriale.

Detyrat Kryesore:

 • Përgjegjes per zhvillimin dhe aprovimin e zgjidhjeve teknike.
 • Mbeshtetja teknike ne projekte te mesme dhe komplekse te IT-se.
 • Konsultimi me Dept. e Shitjeve per te siguruar mbeshtetjen e pershtatshme teknike per rishitesat dhe klientet.
 • Zbatimi i zgjidhjes IT apo mbeshtetja ne rast kerkese per suport teknik. 
 • Vleresimi i trendeve dhe produkteve per te identifikuar mundesi te reja te biznesit.

Shkollimi dhe Kualifikimi:

 • Diplome ne Inxhinieri Kompjuterike, IT, ose fushe te ngjashme.
 • Eksperience te pakten 5-vjeçare ne sektorin e IT-se, preferohet ne nje rol te ngjashem.
 • Njohuri te thella teknike ne produktet dhe zgjidhjet e IT-se.
 • Eksperience ne zbatim te zgjidhjeve teknike.

Aftësi të tjera

 • Aftesi te shkelqyera te te punuarit ne grup.
 • Aftesi te shkelqyera komunikuese dhe menaxheriale.
 • Njohje shume e mire e gjuhes angleze

      Kushtet e ofruara nga kompania:

 • Orari i punës: e Hënë – e Premte (40 orë në javë) 
 • Pagë konkurruese në treg. 
 • Mundësi për zhvillim profesional. 
 • 20 ditë pushim vjetor në vit dhe të gjitha lejet tjera sipas ligjit të punës.
 • Sigurim shëndetësor.  
 • Transport të organizuar për punonjësit: Prishtinë-Kompani dhe anasjelltas

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-në dhe dokumentet  tjera që vërtetojnë kualifikimet tuaja ne adresë e-mail: humanresources@itd-ks.com 

Afati i aplikimit: 20 ditë nga shpallja e konkursit

Ju lutem e specifikoni pozitën për të cilën aplikoni në subjekt! 

Të dhënat që do të paraqitni nëpërmjet aplikimit tuaj do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi, në mbështetje të legjislacionit në fuqi për Mbrojtjen e të Dhënave Personale.

 

Kategoria Teknologji e Informacionit
Skadon 30/05/24 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet