1

Zyrtar/e për Financa në QIPS

Ruaj
Qendra për Informim dhe Përmirësim Social
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Thirrje e Hapur: Pozicioni Zyrtar/e për Financa në QIPS

Të nderuar kandidatë potencialë,

Qendra për Informim dhe Përmirësim Social (QIPS) është një organizatë joqeveritare e përkushtuar për përmirësimin e mjedisit psiko-social aktual në vend. Aktivitetet tona përqendrohen kryesisht në përmirësimin e qasshmërisë, cilësisë dhe prezencës së shërbimeve të shëndetit mendor në Kosovë.

Pozicioni: Zyrtar/e për Financa

Kohëzgjatja e kontratës: Qershor - Dhjetor 2024 (me mundësi zgjatjeje)

Orari: Part-time

Pagesa: €490 bruto

Rreth Pozicionit:

Zyrtari për Financa do të luajë një rol kyç në menaxhimin e operacioneve financiare dhe sigurimin e përputhshmërisë me politikat dhe procedurat e QIPS. Ata do të jenë përgjegjës për buxhetimin, raportimin financiar dhe sigurimin e transparencës dhe përgjegjshmërisë në çështjet financiare.

Detyrat:

 • Zhvilloni dhe menaxhoni buxhetet për projekte dhe aktivitete të ndryshme.
 • Monitoroni shpenzimet dhe siguroni përputhshmëri me udhëzimet buxhetore.
 • Përgatitni raporte dhe deklarata financiare për palët interesante brenda dhe jashtë organizatës.
 • Menaxhoni proceset e pagesës dhe rimbursimit të shpenzimeve.
 • Siguroni përputhshmëri me rregulloret dhe standardet financiare relevante.
 • Bashkëpunoni me anëtarët e ekipit të tjerë për të integruar konsideratat financiare në planifikimin dhe zbatimin e programeve.
 • Ofroni mbështetje dhe udhëzime për stafin në çështje financiare.

Kualifikimet:

 • Diplomë Bachelor në Financa, Kontabilitet, ose fushë të ngjashme.
 • Minimumi dy vjet përvojë relevante në menaxhimin financiar.
 • Aftësi të shquara analitike dhe zgjidhjen e problemeve.
 • Përgjatësi në softueret financiare dhe Microsoft Excel.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe ndërpersonale.
 • Aftësi për të punuar efektivisht në një mjedis ekipor.

Aplikimi:

Kandidatët e interesuar janë të ftuar të dorëzojnë një CV dhe një letër motivimi në adresën contactqips@gmail.com deri më 23 Maj 2024, me subjektin "Aplikimi për pozicionin Zyrtar për Financa". Ju lutemi përfshini emrin dhe informacionin tuaj kontaktues në email.

Incentivizojmë aplikantët me përvojë dhe përvojë të ndryshme të aplikojnë. Vetëm kandidatët e zgjedhur do të kontaktohen për vlerësimin e mëtejshëm.

Faleminderit për interesimin tuaj për të bashkëpunuar me QIPS dhe për të kontribuar në misionin tonë për të përmirësuar mjedisin psiko-social në Kosovë.

 

Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 23/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet