1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

PROTEC hapë konkurs për vende të lira të punës.
Nëse jeni person kreativ, i motivuar, e mbi të gjitha i vëmendshëm ndaj detajeve, aplikoni për t’u bërë pjesë e ekipit tonë.

Si rezultat i rritjes së kërkesës për shërbimet që ofron, PROTEC kërkon kandidat të motivuar që të aplikojnë për këto vende pune:

 1. Inxhinier/e i/e Ndërtimtarisë apo Makinerisë
 2. Asistent/e Administrative

Përgjegjësit dhe Detyrat për pozitën 1 :

 • Menaxhimi i projekteve të kontraktuara,si dhe mbikqyrja në teren.
 • Matja dhe vizatimi teknik i gjendjes ekzistuese në teren.
 • Përgaditja e ofertave.

Kualifikimet për pozitën 1 :

 • Diplomë universitare Bachelor apo Master në drejtimin përkatës;
 • Përvojë pune paraprake në fushën e ngjashme;
 • Të ketë njohuri rreth programeve ArchiCad, AutoCAD dhe Microsoft Office;
 • Të ketë  njohuri të gjuhës Angleze,e preferuar njohja e gjuhës Gjermane
 • Të ketë patentë shofer, Kategoria B.
 • Në CV të bashkangjitur dhe foton

Përgjegjësit dhe Detyrat pozita 2 :

 • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të nryshme administrative

Kualifikimet për poziten 2:

 • Diplomë universitare
 • Njohje të gjuhës Angleze,njohja e gjuhëve të tjera është përparësi
 • Përvojë pune në administrate
 • Në CV të bashkangjitur dhe foton

Vendi i punës:  Bresalc - Gjilan
Konkursi ështe i hapur deri më datën : 10.05.2024 – 20.05.2024

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në e-mail: info@protec-ks.net ose në zyret tona në rrugën Magjistralja Gjilan – Prishtinë km10  Bresalc, Kosovë

Për informata kontaktoni në numrin: Mob: 045 305 871
Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Kategoria Inxhinieri
Skadon 20/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet