1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Ne jemi duke kërkuar një Asistent të Logjistikës për të marrë pjesë në detyrat dhe aktivitetet tona të depos. Kandidati i suksesshëm do të jetë përgjegjës për sigurimin e stoqeve në mënyrë të rregullt të organizuar dhe të sigurt

Asistent i Logjistikës

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Përgjegjës për mbarëvajtjen e artikujve të deponuara në depon e kompanisë.
 • Përgjegjës për bartjen e artikujve të kërkuara nga kompania deri tek zyret e kompanisë.
 • Bën monitorimin e artikujve të dorëzuara tek punonjësit e tjerë të kompanisë për nevoja të tyre ditore.
 • Përgjegjës për shkarkimin e artikujve.
 • Përpilimi dhe inspektimi i dokumentacionit të lidhur me transportin.
 • Shkarkimi i dërgesave hyrëse dhe rishikimi i përmbajtjes së tyre.
 • Paketimi i stoqeve në mënyrë të rregullt të organizuar dhe të sigurt.
 • Raportimi në bazë javore/mujore/vjetore për aktivitetet në depot e kompanisë.
 • Punë të tjera të kërkuara nga menaxhmenti.
 • Drejtimi dhe kryerja e detyrave rutinë të pastrimit të depove.
 • Obligohet të ketë kujdes për pamjen personale.
 • Obligohet që ta respektoj Rendin shtëpiak të ndërrmarrjes.

Kualifikimet

 • Diplomë mbi shkollimin e mesëm
 • Kualifikime teknike apo çertifikatë në fushën si logjistikë, prokurim, blerje dhe furnizim.
 • Aftësi të mira organizative, vëmendje ndaj hollësive dhe aftësive për të menaxhuar kohën në mënyrë efektive,
 • Njohuri Bazë për kërkesat për mirëmbatjen e automjeteve,
 • Njohuri të mira të rajonit të Kosovës.
 • Shkathtësi të avancuara kompjuterike: Njohuri ne MS Office (word, excel, etj).
 • Shkathtësi në komunikim me gojë dhe me shkrim.
 • Aftësi për të marrë vendime të qëndrueshme duke përdorur informacionet në dispozicion si dhe duke ruajtur konfidencialitetin.
 • Aftësi për të punuar nën presion të vazhdueshëm.
 • Aftësi për të punuar në ekip dhe për të dëgjuar.
 • Aftësi fizike për të lëvizur pajisje
 • Qasje të këndshme dhe pozitive në komunikimin me klientë.
 • Nivel të lartë të motivimit dhe në gjendje të punojë shpejt dhe në mënyrë efektive.
 • Patentë shoferi dhe pervojë të shkëlqyer në vozitje.

Dokumentet e kërkuara:

 • CV .
 • Diplomën/at dhe çertifikata relevante profesionale.
 • Referencat e punës.
 • Letër motivimi.

Ju lutem na i dërgoni CV-të tuaja përmes butonit "Apliko Këtu" ose në e-mail adresën: info@arthousepr.com dhe tek rubrika “subject” të ceket EMRI MBIEMRI DHE POZITA E KANDIDATIT E SAKTE PER TE CILEN APLIKONI.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 24.05.2024.

Regjioni: Dragodan, PRISHTINË.

Vetëm personat të cilët do të përzgjidhen për intervistë do të kontaktohen.

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 24/05/24 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet