Kujtesa

Web Developer

	 	 

Kujtesa kërkon një Web Developer të talentuar dhe me përvojë për të ndihmuar në krijimin dhe menaxhimin e faqeve të internetit. Ky individ duhet të jetë i motivuar për të krijuar zgjidhje inovative dhe të jetë bashkëpunues në një mjedis ekipor.

Njohuri në Teknologjitë e përdorura që duhet të ketë kandidati janë:

 • PHP
 • Javascript / JQuery
 • HTML / CSS / Bootstrap

Detyrat:

 • Të punoj backend dhe frontend në PHP ne varesi te nevojave.
 • Të zhvillojë ndërfaqen vizuele në HTML / CSS / Bootstrap.
 • Të kuptojë platformat e sipërpërmendura dhe të ndërveprojë me to.
 • Mirëmbajtja dhe zgjerimi / përmirësimi i faqes në internet, pasi të jetë ndërtuar
 • Zhvillimin e funksioneve të reja në faqe të internetit

Kualifikimet / Kërkesat:

 • Të ketë të paktën 2 vite eksperiencë pune si Web Developer
 • Shkathtësi në zhvillim të web dizajnit me një portofolio të fortë
 • Të ketë njohuri shumë të mira në PHP, Javascript, HTML dhe CSS
 • Përvojë me dizajn të web faqeve
 • Aftësi të forta komunikimi

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në së bashku me portfolio (linqet e punëve të cilat janë zhvilluar), në e-mail adresën hr@kujtesa.com , duke cekur në ‘Subject’ pozitën për të cilën kandidoni.

Konkursi është i hapur nga data 08.08.2019 deri më 26.08.2019 

TAGS:  Kujtesa PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3427
Kategoria Informatikë
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC