1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

retial.ks@studiomoderna-sa.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 07/06/24 (13 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet