1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
DRITA - AAE shpallë konkurts për pozitën:
 • Depoist
Lokacioni: Magjistralja, Prishtinë - Lipjan - Rruga Lagjja Marigona Residence 
 • Orari i punes: E hene - E premte ( 08:00 - 17:00 )
 • Pauza 1 ore ne dite ( mundet me turne brenda dites , apo pushim i plote prej 1 ore )
 • Kontrate Pune
 • Kontributet paguhen nga kompania 
 • Pushimet vjetore te gjitha hyne ne baze te kontrates se punes
Detyra dhe pergjegjesitë:
 • Respektimi i orarit te punes
 • Mirembajtje ne veshje
 • Komunikim i perkryer me stafin dhe me kliente
 • Mirembajtje e hapsires punuese
 • Mirembajtje e produkteve ne depo
 • Vendosje - zhvendosje sipas nevojes se produkteve ne depo
 • Mosha - nga 25-45 vjeq
Njohuri / Pervoja:
 • Te posedoje patent shofer 
 • Te kete te perfunduar nje shkalle shkollimi 
 • Pervoje pune si depoist

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes numrit kontaktues: 044 125 960

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 07/06/24 (11 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet