1
PREMIUM

Kuzhinier/e, Ndihmës/e Kuzhinier/e

Ruaj
Soirée Lounge Bar
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
 
Soirée ka hapur pozitë pune si Kuzhinier/e dhe Ndihmës kuzhinier/e për menu të thjeshtë (Pasta, Risoto, Pica dhe Burgera) në Pejë. Për këtë pozitë, kandidati duhet të siguroj që ushqimi të ruhet, përgatitet, gatuhet, dhe shërbehet sipas standardeve të lokalit.
 
Detyrat kryesore:
  • Përgatitja dhe shërbimi i ushqimit sipas specifikave të recetës.
  • Sigurimi i higjienës dhe sigurisë së ushqimit.
Kualifikimet e kërkuara:
  • Njohuri paraprake për gastronominë
Lokacioni : Përballë fakultetit juridik UHZ - Pejë
 
Nëse jeni të interesuar për këtë mundësi, ju lutem të kontaktoni përmes numrit të telefonit (049-310-119)  apo përmes emailit zyrtar soiree_coffe@outlook.com

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 07/06/24 (13 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet