1
PREMIUM PLUS

Mjeshtër të Fasadës së Ventiluar, Ndihmës Mjeshtër

Ruaj
Front Exterior and Interior
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Titulli i pozitës: Mjeshtër të fasadës së ventiluar
Departamenti/Sektori: Front Project
Lloji i pozitës: Orar të plotë; Kontratë pune

Front, kompani e specializuar në produkte dhe shërbime për eksterier dhe interier, ka nevojë për:

 • Mjeshtër të fasadës së ventiluar – 2 pozita
 • Ndihmës-mjeshtër i fasadës së ventiluar – 3 pozita

Përshkrim i pozitave

Personat do të jenë përgjegjës për realizimin me fasadë të ventiluar të projekteve të kontraktuara nga kompania dhe do të jenë nën udhëheqjen e inxhinierëve. Kandidatët duhet të kenë njohuri të avancuara për fasadat e ventiluara si dhe njohuri të përgjithshme në fushën e ndërtimit.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 1. Instalimin e fasadës së ventiluar në bazë të standardeve të përcaktuara nga kompania;
 2. Të bëjnë zgjidhje teknike për raste specifike;
 3. Komunikimin me inxhinierët e kompanisë dhe me mbikëqyrësit e projektit;
 4. Mirëmbajtjen e hapësirave dhe ambientet e punës;
 5. Plotësimin e ditarit të punës dhe raportimin periodik të ecurisë së projektit;

Njohuritë/Përvoja:

 • Të kenë njohuri të avancuara për sistemet e ndryshme të fasadave të ventiluara (mjeshtrit);
 • Të kenë njohuri të mira rreth fasadave të ventiluara (ndihmës-mjeshtrit);
 • Aftësi të mira komunikimi dhe aftësi organizative;
 • Të kenë së paku 2 vite përvojë pune në fushën e fasadës së ventiluar (mjeshtri);
 • Të kenë së paku 1 vit përvojë pune në fushën e fasadës së ventiluar (ndihmës-mjeshtri).

Mënyra e aplikimit:

Dërgoni CV ose një përshkrim tuajin dhe të përvojës përmes butonit Apliko Këtu ose në emailin: jobs@front-group.com . Për pyetje dhe informata shtesë na kontaktoni në 045 848 848

* Procesi i aplikimit dhe të dhënat personale do të mbrohen dhe menaxhohen në pajtim me legjislacionin relevant për mbrojtjen e të dhënave personale. Vetëm kandidatet e përzgjedhur për intervistim do të kontaktohen.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Ndërtimtari & Patundshmëri
Skadon 08/06/24 (13 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet