1
PREMIUM
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs

Shitëse(2 pozita)

Albi Mall - Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:                                                                      

 • Përmbushje të kërkesave ndaj klientave                              
 • Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti             
 • Renditja e mallit në lokal sipas rregullave                             
 • Komunikimi i vazhdueshëm me klientin                                 

Kualifikimi:

 • Shkollimi i mesëm
 • Përvoja e punës
 • Njohuri të gjuhës angleze (Avantazh)
 • Të jetë fleksibil në punë ekipore

Aftësit e nevojshme për këtë konkus janë:                                 

 • Aftësi të shkëlqyera në prezentim                                                         
 • Fleksibil në orar të punës                                                                     
 • Aftësi komunikuese dhe kreativitet      

Ne ofrojmë:          

Zhvillim profesional për të rritur aftësit dhe kompetencat e punonjësve, si dhe aktivitete të ndryshme brenda kompanisë            

Mënyra e aplikimit:

Aplikimi të bëhet përmes e-mailit (a.hajdari@magmahouse.com)

Dokumentet e nevojshjme:CV, Dëshmi mbi shkollimin, Çertifkatat tjera apo trajnimet (përparsi)

Nr kontaktues:044-139-122

 

          

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 06/06/24 (10 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet