The North Unicorn

Dizajner Grafik

	 	 


The North Unicorn është një kompani e re në Kosovë, e cila do ta hapë një zinxhir të marketeve për shitje me pakicë, në të gjitha qytetet e Kosovës. Marketet do t’iu ofrojnë konsumatorëve. “Zbritje të mençura” (Smart Discount) në produktet kryesore ushqimore dhe jo-ushqimore për shtëpi.

Pozita: Dizajner Grafik

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përkrahja dhe mbështetja e departamentit të marketingut me shërbime krijuese dhe vizuale;
  • Dizajnimi dhe paraqitja e identitetit të kompanisë në media elektronike, panaire, materiale promovuese;
  • Propozimi i ideve të reja kreative të promovimit të produkteve të cilat i ofron kompania; Dizajnimi i materialeve komunikuese me publikun për të gjitha kanalet
    e komunikimit (tradicionale dhe digjitale).

Njohuritë dhe kualifikimet:

  • Diplomë universitare Bachelor apo Master në Dizajn Grafik apo fusha të tjera relevante;
  • Përvojë në punë dhe detyra të ngjashme;
  • Njohja e gjuhës angleze;
  • Njohuri të shkëlqyeshme në Adobe Illustrator, InDesign, Photoshop, Corel Draw, Micrososft Office (Word, Excel, Powerpoint) dhe aplikacione tjera të ngjajshme.

Afati i fundit për aplikim është me datën 25.08.2019

Aplikimi bëhet përmes adresës: apliko@thenorthunicorn.com

TAGS: The North UnicornPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2722
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC