1

Njoftim për shtyerjen e Afatit për Konkursin publik për pozitën Kryeshef Ekzekutiv dhe Zyrtar Kryesor Financiar të KRUM-së

Ruaj
KRU Mitrovica sh.a.
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet