1

Kamarier/e, Shankist/e (2)

Ruaj
Living Caffe
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Living Caffe po kërkon të zgjerojë ekipin e saj me:

  • Kamarier/e (1)
  • Shankist/e (2)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Marrja e porosive dhe shërbimi i ushqimit dhe pijeve me kujdes dhe me respekt ndaj standardeve të kompanisë
  • Menaxhimi i tavolinave dhe koordinimi me ekipin për sigurimin e një atmosfere të këndshme për klientët

Kualifikimet:

  • Përvojë pune si kamarier/e ose shankist/e është një përparësi, por nuk është e detyrueshme
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke kontaktuar në numrin 049 645 757 

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 06/06/24 (12 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet